Nowa strona, zapisy, nowości

Informacje dotyczące X Sezonu Bike Maraton

Moderator: organizator

Re: Nowa strona, zapisy, nowości

Postprzez marcela100 w 08 Lut 2010 23:54

Witam.
Mam pytanie do orga(zdaje się do Bartka)-na on-line jest info że numer startowy można rejestrować od 50 do 1800.Ja chciałem mieć swój stary-2253,i on nie wchodzi-dlaczego w takim razie widzę na liście startowej numery typu 5001.Bardzo proszę o odpowiedź.
marcela100

Dołączenie: 23 Lip 2009 00:20

Postprzez goolio w 09 Lut 2010 09:55

Ja się podłączę do pytania - co z osobami, które przy rejestracji podały zajęty już numer i system przydzielił im numer 50xx (to chyba trochę jest odpowiedź na powyższy post :) ). Czy mogą go zmienić na jakieś niższe, a jeśli tak to jak?

pozdrawiam
goolio

Dołączenie: 01 Wrz 2008 19:13

Postprzez organizator_bartek w 09 Lut 2010 10:14

Radek napisał(a):Organizatorze Bartku (...) Radek.

Drogi Radku!
Niestety nie mogę zdradzić przyczyn wybory Jeleniej Góry na gospodarza MP w maratonie MTB.
Jedynie mogę Cię oraz innych bikerów zapewnić iż dołożymy wszelkich starań aby organizacja, trasa i oprawa imprezy w Jeleniej Górze była godna rangi MP.
Co do naszych przyjaciół z Ustronia to mam nadzieję, że będą wyrozumiali i pomogą nam aby edycja w Ustroniu była jeszcze lepsza niż w zeszłym roku.

Co do numerów startowych: numery 5xxx są nadawane automatycznie przez system dla zawodników którzy nie wybrali nr startowego, numery te są tymczasowe a podczas pierwszej edycji w biurze zawodów zostaną tym uczestnikom nadane stałe numery spośród wolnych najniższych numerów.

Co do nr 2253 odezwę się później

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
organizator_bartek
Administrator

Dołączenie: 05 Lut 2010 15:59

Postprzez !vc! w 09 Lut 2010 10:58

organizator_bartek napisał(a):Miał być dziś regulamin sektorów pierwszej edycji ale niestety pojawi się dopiero jutro :(

a jutro nie nadeszło . . . :shock:
Lepszy sprawny SIS niż zatarty XTR :)
!vc!

Dołączenie: 12 Kwi 2008 15:30

Postprzez organizator_bartek w 09 Lut 2010 11:04

dziś jest jutro :)
Awatar użytkownika
organizator_bartek
Administrator

Postprzez duzY (367) w 09 Lut 2010 11:06

organizator_bartek napisał(a):Co do nr 2253 odezwę się później
Pozdrawiam :)

To poproszę o wspólną odzywkę ws numeru 367 (problem jw.).
Pozdrawiam
W
lesnedziadki.blogspot.com
BM 2010 nr 693
duzY (367)

Dołączenie: 06 Cze 2008 13:05
Miejscowość: WrocLOVE

Postprzez Radek w 09 Lut 2010 11:36

Bartku,
Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. W zasadzie to nie obchodzą mnie Wasze tajemnice i kto Wam pomaga podejmować decyzje, a jak mi się nie podoba Wasz maraton, to droga wolna, zawsze mogę się przenieść do Kwintesencji Kolarstwa Górskiego i won. Wiadomo. Więc zostawmy Jelenią w spokoju. Chciałbym tylko wiedzieć, czy prawdą jest, że to zeszłoroczna edycja ustrońska walnie przyczyniła się do przyznania Wam MP?
Po prostu bardzo mnie to ciekawi, a Ty jakby przegapiłeś tę część mojego wpisu.

Aha. Czy pisząc, że liczysz na wyrozumiałość Waszych ustrońskich przyjaciół, przyznajesz się już do jakichś plam na sumieniu czy tylko dałeś mi się zmanipulować?
Obawiam się jednak, że Twoja wiara w tę ich wyrozumiałość może zostać w tym roku wystawiona na ciężką próbę. Podaj dalej.
Pozdrawiam, Radek.
Radek

Dołączenie: 17 Cze 2008 07:25

Postprzez organizator_bartek w 09 Lut 2010 12:57

Nie jest prawdą, że ze względu na imprezę w Ustroniu otrzymaliśmy prawa do organizacji MP, aczkolwiek dzięki udanej organizacji i wsparciu miejscowych "Zapaleńców" Ustroń był kandydatem do przeprowadzenia MP, jednak ostatecznie wybór padł na Jelenią Górę.
a co do sumienia... Jak Ustroń 2010 będzie lepszy od 2009 (dzięki wsparciu miejscowych kolegów), to zobaczysz że nie ma tam żadnych plamek :)
Awatar użytkownika
organizator_bartek
Administrator

Postprzez Radek w 09 Lut 2010 14:05

Myślę, Bartku, że czas już kulturalnie zakończyć dyskusję na ten temat. Ci, którzy ją przeczytali, będą mieli, mam nadzieję, własne zdanie na ten temat. No koniec dwie uwagi.
1. Coś mi się wydaje, że szef imprezy nie o wszystkim Ci mówi.
2. Nadal uważam, że zbyt duże nadzieje pokładasz we wsparciu miejscowych kolegów. No chyba, że ja tu niepotrzebnie wtykam kij w mrowisko i judzę. W końcu to są tylko takie moje snute na boku przypuszczenia. Przecież na pewno rozmawialiście już z miejscowymi kolegami i otrzymaliście zapewnienie o braku urazy, chęci dalszej bezinteresownej pomocy, współpracy i skłonności do poświęceń, czyż nie??? To ja przepraszam. Pozdrawiam. Napisz do mnie czasem.
Radek

Dołączenie: 17 Cze 2008 07:25

Postprzez yowler w 09 Lut 2010 15:28

organizator_bartek napisał(a):Witam mam na imię Bartek i z ramienia organizatora będę zajmował się [...]

No cześć.
Zeznaj, na początek, co zrobiłeś Damianowi?

Jacek
BodyDry Airco Team - strona oficjalna
Zdjęcia z maratonów i innych ścigów
Jesteśmy także na Image

Image Image
yowler

Dołączenie: 13 Kwi 2008 23:39
Miejscowość: Halkidiki

PoprzedniaNastępna

Powróć do BIKE MARATON 2010